13 Nisan 2017 Perşembe

Zamansız Genç

 Zamane genci berbat bir haldesin, topla bir an önce kendini. Ahlak dışı oldun, piç oldun, göt oldun, silah oldun ama oyuncak oldun büyük adamlara.Patikaların çamurlu ve sen gerzek çamurlu çukurlara takılıp düşüyorsun. Aynı hatayı defalarca yapıyorsun. Sayısız kez. Pi sayısı gibi.

Beceriksizce bir sigara daha yakmaya çalışıyorsun. Kendini daha iyi hissettiriyor ya da 18'lık kızlarla fantazilere dalıyorsun seni göt zamane genci. Laf at buradan kerize yat. Köpek gibi ürü kervan kovala. Sen kervan kovalarken gökyüzünden kuş sürüleri geçiyor. Yüzün gibi çizgiler oluşturuyorlar yüzüne tükürdüğüm. Sen hayatın boyunca olmayan ve boş şeyler adına üzüldün boş ümitler için gezdin tozdun ve sonuçta ne oldu merak içindeyim. sonuç sıfır. bu yaşa gelip dikili bir taşın bile yok. durum bu zamane genci . Zamansız oldu biliyorum ama durum bundan ibaret olmaktan öteye gitmiyor. 
 Eve dönüyorsun odana giriyorsun oturuyorsun, bugün ne yapsam diye odan dünyanın merkezi. Sende kaptan amerika. Bir inek gibi kutsal, bir fare gibi pis kokulu ve özgürsün. Fakat fareler uyuyabilmek için saatlerce kıvranmazlar, sıçrayarak ter içinde uyanmazlar da...Düş görmezler hem sen düşlere karşı ne yapabilirsin ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder